Opening academiejaar

Uitnodiging stagebeurs

Binnen de opleiding Toegepaste Gezondheidswetenschappen aan de Hogeschool West-Vlaanderen, starten onze derdejaarsstudenten in februari 2019 met hun stage. In deze stage sturen we onze studenten het werkveld in en krijgen ze de kans om de kennis en vaardigheden die ze in de loop van het opleidingstraject verworven hebben in de praktijk om te zetten. Daarom nodigen we u, als belangrijke partner binnen het werkveld van de gezondheidswetenschappen, graag uit op 5 oktober 2018 voor ons jaarlijks stage-event.

We starten de namiddag met een werkveldlunch. Dit geeft ons de kans om met u in dialoog te treden over de werking van onze opleiding, zodat we ons onderwijsaanbod zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw noden. Daarnaast wordt de stage uiteraard in detail toegelicht.

Om 14 u start het stage-event waar jullie de werking van de organisatie kunnen toelichten en stageprojecten aan studenten kunnen voorleggen. We sluiten af met een stagebeurs om studenten de kans te geven met jullie in dialoog te gaan en stageprojecten verder af te spreken.

We voorzien ook een helpdesk om stageprojecten via de Howest stagetool in te dienen.

Inschrijven

Programma

12.30u

Onthaal met lunch

13.00u

Dialoog met het werkveld. Hierbij stellen we u graag de werking van onze opleiding voor, en horen wij graag uw feedback, om zo ons onderwijsaanbod zo goed mogelijk te kunnen afstemmen met de noden vanuit het werkveld.

14.00u

Toelichting stage door stagecoördinator (Marie Vermast) en opleidingscoördinator (Evelyne Lagrou). Details over: Stage - Werkveldverkenning

14.15u

Werkveld aan het woord

15.30u

Alumni aan het woord

15.45u

Stagemarkt en netwerkmoment. We willen hierbij een open dialoog stimuleren tussen de werkveldpartners en de 3de jaarsstudenten die momenteel nog op zoek zijn naar een stageplaats. Dit moment geeft bovendien aan de 1ste jaarsstudenten de kans om het werkveld actief te gaan verkennen en de 2de jaarstudenten contacten te leggen voor projecten en inspiratie voor stage en Gezondheidsbevorderende projecten op te doen.

17.00u

Afsluiten

Praktisch

  • Datum: vrijdag 5 oktober 2018
  • Locatie: Howest campus Sint Jorisstraat 71, 8000 Brugge

Parkeergelegenheid: In de omgeving van de campus dien je betalend te parkeren! We zullen de slagbomen van de Howest parking open stellen zodat je kosteloos op onze parking kan parkeren. Inrit via de Klaverstraat (zijstraat Ezelstraat) of via de Blokstraat!

Contact

Vragen over dit evenement? Contacteer Marie Vermast - marie.vermast@howest.be