Wat zijn openlesdagen?

Tijdens de openlesdagen laten we je aan Howest proeven van het hoger onderwijs. De hele krokusvakantie kan je aansluiten bij een of meerdere lessen van de opleidingen die je boeien. Zo krijg je alvast een voorproefje van de manier en het tempo van lesgeven. Je kan naar hartenlust switchen tussen de verschillende opleidingen die je interesseren.

Deze openlesdagen worden overigens niet speciaal voor laatstejaars uit het middelbaar georganiseerd. Je volgt gewoon mee met de huidige studenten. Tussen de lessen door kan je ze uiteraard al je vragen stellen.

Programma & inschrijven


Wanneer zijn de openlesdagen?

De openlesdagen vinden plaats tijdens de krokusvakantie voor het overgrote deel van onze opleidingen. In 2024 loopt die van maandag 12 tot en met vrijdag 16 februari.


Voor wie?

De openlesdagen zijn er voor iedereen die in het laatste jaar secundair onderwijs zit. Je volgt een les mee als je nog niet weet wat je volgend jaar wil studeren, maar ook als je je studiekeuze al hebt gemaakt.

Waar?

De openlesdagen gaan door op onze campussen in Brugge en Kortrijk. Zo proef je meteen ook van de unieke vibe op onze bruisende campussen. De precieze locatie krijg je mee na je inschrijving.