12/09 - 17/09

Kick-offweek

1e jaars: eerste onthaaldagen bij Howest

Eindelijk is het is zover: je staat op het punt om te starten aan je eerste jaar aan Howest! We zijn blij dat je erbij bent.

Ben je razend benieuwd wat je te wachten staat? Wil je je medestudenten snel leren kennen? En je docenten? En kan je niet wachten om de sfeer aan onze hogeschool op te snuiven? Dan mag je onze onthaaldagen niet missen.

Tijdens de onthaaldagen:

  • Maak je kennis met je klasgenoten tijdens een leuke activiteit
  • Word je rondgeleid doorheen de campus
  • Ontvang je je lessenrooster
  • Leer je je Howest e-mailaccount gebruiken
  • Krijg je uitleg bij het onderwijs- en examenreglement
  • Geven we je een overzicht van de mogelijkheden tot studiebegeleiding

De onthaaldagen zorgen voor een vlotte start aan Howest. En ze zijn ook gewoon leuk. Mis ze dus niet.

Bekijk programma

Tweede- en derdejaars: Welcome back!

Start je het tweede of derde jaar aan Howest? Ook dan verwachten we je op de campus tijdens de onthaaldagen. Je krijgt die week informatie over het nieuwe academiejaar en we pikken de draad weer op met een creatieve workshop of toffe activiteit.

Programma en lijsten beschikbaar in de eerste week van september.

Meer informatie over de lesweken tijdens dit academiejaar vind je terug op de Academische kalender.

Programma

De onthaaldagen zijn een mix van infosessies en van laagdrempelige kennismakingsactiviteiten. We vertellen je alles wat je moet weten voor een vlotte start aan Howest, maar tegelijk leren we elkaar kennen in een ontspannen sfeer. Warm aanbevolen dus!

Elke opleiding vult het programma van de onthaaldagen anders in. Klik op de knop hieronder om te checken wat je in de eerste week van het academiejaar te wachten staat.

Bekijk programma

Aankoop boeken

Je persoonlijke boekenlijst kan je raadplegen via iBamaflex. De boeken waarbij een concrete prijs vermeld staat, kan je aankopen in de Student Shop van Standaard Boekhandel. Je krijgt automatisch 10% korting.