Wat is 'Knappe Koppen'?

Op 15, 16 en 18 januari 2024 organiseren we aan Howest drie dagen vol boeiende, interactieve workshops voor leerlingen uit de derde graad van het secundair onderwijs en hun leerkrachten.

De meeste van onze opleidingen – we hebben 29 bachelors en 13 graduaten in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde – bieden Knappe Koppen-workshops aan. Het aanbod is daardoor zeer breed en afgestemd op de interesse van de leerlingen: van STEM of programmeren over taal of humane wetenschappen tot economie, toerisme, sport of social media.

Ook onze collega’s van UGent Campus Kortrijk bieden een aantal workshops aan.

Voor wie?

Knappe Koppen is bedoeld voor leerlingen uit de derde graad van het secundair. Zij kunnen zowel met de volledige klas dezelfde workshop volgen, maar net zo goed individueel kiezen voor de workshops die hen aanspreken.

Wanneer?

Op maandag 15 januari, dinsdag 16 januari en donderdag 18 juni 2024.

Er zijn workshops in de voormiddag en de namiddag. Je kan dus meerdere workshops combineren op één dag, één specifieke workshop komen volgen, of kiezen voor verschillende workshops op verschillende dagen.

Waar?

De workshops gaan door op de verschillende Howest-campussen. De exacte locatie vind je bij de omschrijving van de workshop.

Programma & inschrijven

Alle inschrijvingen dienen door de leerkracht te gebeuren. Kiezen je leerlingen voor verschillende of meerdere workshops, dan zal je verschillende inschrijvingsformulieren moeten invullen. Dit kan snel en eenvoudig via het formulier op de infopagina van elke workshop.

Het programma bekijken en inschrijven kan hieronder. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 22 december 2023.