13/09 - 18/09

Kick-offweek

1e jaars: eerste kick-off bij Howest

Tijdens de Kick-offweek krijg je info over onder andere je uurrooster, het onderwijs- en examenreglement, studentenbegeleiding, het gebruik van je Howest e-mailaccount, ...

Je maakt kennis met je nieuwe klasgenoten, de Howest campus, Howest Stuvo (studentenvoorzieningen). Je verneemt tot welke groep je zal behoren en we maken een aantal praktische afspraken om het jaar goed te starten.

Programma en lijsten beschikbaar in de eerste week van september.

Programma

2e en 3e jaars: Welcome back!

Ook de 2e en 3e jaars moeten aanwezig zijn op de Kick-offweek. Voor jullie komt er onder andere info over wat op het programma staat komend academiejaar.

Programma en lijsten beschikbaar in de eerste week van september.

Programma

Een nieuw academiejaar

De Kick-offweek is noodzakelijk voor een goede start. Zorg ervoor dat je aanwezig bent.

Voor de aankoop van jouw boeken kan je, vanaf 1 september 2021, terecht bij de studentenwebshop van Standaard Boekhandel. Je geniet automatisch van 10% korting. Let wel: via iBamaflex kan je je persoonlijke boekenlijst raadplegen. Enkel de boeken waar de concrete prijs vermeld staat, kun je bij hen aankopen.”

Meer informatie over de lesweken tijdens dit academiejaar vind je terug op de Academische kalender.

Programma

Tussen dinsdag 24 augustus en woensdag 2 september publiceren de verschillende opleidingen hun programma voor de Kick-offweek. Ook de studenten uit het tweede en het derde jaar worden verwacht tijdens de Kick-offweek. Zij krijgen dan onder meer info over wat er tijdens het nieuwe academiejaar op het programma staat.